Professionel nedrivning af alle typer ejendomme.

Total-nedrivning

DK Nedbrydning er eksperter i total-nedrivning af alle typer ejendomme. Vi indhenter alle de nødvendige nedrivningstilladelser og foretager en komplet miljøscreening for at identificere eventuelle miljøskadelige materialer i bygningsmaterialerne. Vores erfarne team håndterer fjernelse af materialer som asbest, PCB, skimmelsvamp, tungmetaller og klorerede paraffiner. Vi styrer hele processen fra start til slut og sørger for, at alle nødvendige myndigheder og bygherre er informeret. Derudover sørger vi for, at nedrivningen foregår uden gener for både miljøet og dine omkringliggende naboer.

Delvis nedbrydning

Vi tilbyder også delvis nedbrydning. Ved en delvis nedbrydning bevares facader og ydervægge, mens alt indvendigt inventar fjernes. Det omfatter både fjernelse af gulve, lofter, installationer, skillevægge og bærende vægge. Alle materialer gennemgår en grundig sortering med henblik på genbrug, hvis de er egnet. De materialer, der ikke egner sig til genbrug, bliver transporteret til lokale affaldspladser.

Nedskæring

Ved fjernelse af jernkonstruktioner benytter vi skærebrænder og nedskæring med stålsaks, som er monteret på vores gravemaskiner. Vi foretager typisk nedskæringer på stålskorstene, siloer, varmecentraler, industrielle anlæg, trapper, gangbroer og altaner.

Betonknusning

Hos DK Nedbrydning knuser vi både mursten, tegl og beton, som efterfølgende kan blive anvendt som underlag til veje, stier og parkeringsarealer. Vores effektive kæbeknuser kan knuse op til 1.000 ton byggematerialer om dagen. Her knuser og genanvender vi materialer direkte på stedet. Vi sørger selvfølgelig for at transportere materialerne fra din ejendom til vores eget anlæg på Gugvej 117 i Aalborg.

Miljørigtig nedrivning for private og erhverv

Hos DK Nedbrydning har vi 10 års erfaring med udførelse af alt inden for nedrivning og sanering. Vi håndterer alle typer af opgaver i hele landet – lige fra nedrivning, nedbrydning samt miljøsanering.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud

Andre opgavetyper

Udover nedrivning tilbyder vi også miljøsanering og miljøscreening. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Miljøscreening

Vi tilbyder komplet miljøscreening af alle typer ejendomme, hvor vi kortlægger eventuelle forureninger.

Miljøsanering

Vi udfører miljøsanering inden for asbest, pcb, skimmelsvamp, zink, bly, kviksølv, cadmium mv.

Miljøsanering

Vi udfører miljøsanering inden for asbest, pcb, skimmelsvamp, zink, bly, kviksølv, cadmium mv.

Miljøscreening

Vi tilbyder komplet miljøscreening af alle typer ejendomme, hvor vi kortlægger eventuelle forureninger.