Professionel miljøscreening af alle typer ejendomme

Miljørapport

Hos DK Nedbrydning udarbejder vi en miljørapport, hvor vi rapporterer omkring sundhedsskadelige og miljøfarlige stoffer som asbest, PCB og tungmetaller. Vi indsamler prøver fra ejendommen, som vi derefter sender til et laboratorium, hvor de analyseres. Efterfølgende udarbejder vi en miljørapport ud fra laboratoriets resultater. Vores nedrivningsteam gennemgår miljørapporten grundigt og tager analysen i betragtning, før vi påbegynder nedrivning.

Lovkrav

Ved større renoveringer og nedrivninger kræver loven, at der skal udarbejdes en miljørapport for ejendommen. Som bygherre er det dit ansvar at få foretaget en miljøscreening af din ejendom for at afdække eventuelle miljøfarlige og sundhedsskadelige stoffer. Miljørapporten skal nemlig indsendes og godkendes af kommunen.

Rådgivning inden for nedrivning

Hos DK Nedbrydning tilbyder vi rådgivning inden for nedrivning af parcelhuse, sommerhuse, institutioner, landbrug og erhvervsejendomme. Med over 10 års erfaring har vi stort kendskab til alle typer nedrivningsopgaver, nødvendig dokumentation, relevante lovgivninger og mulige udfordringer, som du bør være opmærksom på i forbindelse med en nedrivning.

Kontakt os i dag, så hjælper vi gerne med dit næste nedrivningsprojekt.

Miljørigtig nedrivning for private og erhverv

Hos DK Nedbrydning har vi 10 års erfaring med udførelse af alt inden for nedrivning og sanering. Vi håndterer alle typer af opgaver i hele landet – lige fra nedrivning, nedbrydning samt miljøsanering.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud

Andre opgavetyper

Udover miljøscreening tilbyder vi også miljøsanering og nedrivning. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Miljøsanering

Vi udfører miljøsanering inden for asbest, pcb, skimmelsvamp, zink, bly, kviksølv, cadmium mv.

Nedrivning

Vi udfører alle typer nedbrydningsopgaver – hel eller delvis samt i total enterprise

Miljøsanering

Vi udfører miljøsanering inden for asbest, pcb, skimmelsvamp, zink, bly, kviksølv, cadmium mv.

Nedrivning

Vi udfører alle typer nedbrydningsopgaver – hel eller delvis samt i total enterprise