10 års erfaring med miljørigtig nedrivning for private og erhverv

Erfaring, kvalitet og professionalisme.

Hos DK Nedbrydning har vi 10 års erfaring med udførelse af alt inden for nedrivning og miljøsanering. Vi dækker alle typer af nedrivningsopgaver – både total-nedrivning og delvis nedbrydning.

Vores arbejde udføres med præcision, ansvarlighed og omtanke for miljøet. Vi stræber altid efter at minimere støj- og støvforurening samt overholde alle sikkerhedsstandarder og lovgivninger. Derudover har vi stort fokus på bæredygtighed og miljøet, hvilket blandt andet afspejles i vores ansvarlige affaldssortering, hvor vi stræber efter at genanvende mindst 80% af materialer fra vores projekter.

DK Nedbrydning består af et professionelt team, der arbejder med kunden i centrum. Vores base ligger i Aalborg, men vi dækker naturligvis i hele landet. Vi besidder alle nødvendige kompetencer og har alt udstyr til alle typer af nedrivningsopgaver. Med 10 års erfaring har vi opnået stor ekspertise i nedrivning af forskellige ejendomme, herunder parcelhuse, sommerhuse, institutioner, landbrugs- og erhvervsejendomme.

Vi bestræber os altid på at levere høj kvalitet og tilfredsstillende resultater hver gang – til aftalt tid og pris. Hos DK Nedbrydning sørger vi for at holde pladser, udstyr og faciliteter i orden, så din grund altid fremstår indbydende og ordentlig for både medarbejdere, bygherre og naboer.

Vores værdier

Grøn omtanke

Nedrivning og sortering med fokus på minimum 80% genanvendelse

Høj kvalitet

Vi bestræber os på at levere en professionel, effektiv og sikker service hver gang til aftalt tid og pris.

Sikkerhed

Vi vægter altid sikkerheden højt og følger alle gældende regler inden for branchen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud